Blij(f) Fit

Voor veel mensen is zelfstandig fitnessen nog een hele opgave. Speciaal voor mensen die graag extra begeleiding willen bij het fitnessen is er Groepsfitness.

HOE WERKT HET

De invulling van de les is elke week anders. Elke les is in de groepsleszaal, waar we een gezamenlijke warming-up doen. Hierna gaan we een aantal spierverstevigende oefeningen doen, die aangepast worden aan zijn of  haar eigen kunnen. Na het sporten drinken we met z’n alleen een kopje koffie of thee.

WAAROM GROEPSFITNESS

Groepsfitness biedt iedereen de mogelijkheid om op zijn of haar eigen niveau te sporten. Mensen met blessures krijgen aangepaste oefeningen, waardoor iedereen gewoon kan meedoen. Oefeningen voor kracht worden afgewisseld met oefeningen voor conditie en stabiliteit. Bij groepsfitness train je op je eigen niveau je hele lichaam. De gezelligheid tijdens deze les speelt een grote factor.

VOOR WIE IS GROEPSFITNESS

Groepsfitness is speciaal voor mensen die extra begeleiding willen bij het sporten, voor senioren, mensen met blessures en voor mensen die net beginnen met sporten. Doordat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen en geen enkele les hetzelfde is, is de les afwisselend en voor iedereen uitdagend.