Grit

Grit is een 30 minuten durend, uitdagend en uniek full body workout trainingsprogramma. Geschikt voor iedereen die serieus aan zijn of haar fitheid wil werken. Eén of twee keer per week deelnemen levert je gegarandeerd fantastische resultaten op!

Met deze supereffectieve en -efficiënte workout wordt je supersnel superfit en behaal je super resultaten. De hoge intensiteit verbetert niet alleen je conditie, maar levert een snellere vetverbranding op met behoudt van spiermassa. G.R.I.T. strength gaat verder dan gewone kracht- en conditietraining.

G.R.I.T. strength is gebasseerd op het HIIT-principe, wat staat voor High Intensity IntervalTraining, een extreem intensieve training met vetverbrandings- en herstelmomenten. Elke training bestaat uit een cardio gedeelte, een kracht & power blok en een blok waarbij de step een rol speelt om kracht en snelheid te vergroten. Deze combinatie levert een intense fysieke prestatie op, die ervoor zorgt dat ook na de training de vetverbranding nog doorgaat tot minimaal 48 uur na je workout!

Geschikt voor fitness beoefenaars die hun fitnessniveau (elk niveau, dus ook beginners) naar een volgend level willen brengen en mensen, die graag intensiever willen trainen met een minimale tijdsinvestering. Ga met G.R.I.T. strength voor the MAX!

Doe een GRATIS proefles!