Resultaten vallen tegen?

Gebrek aan motivatie?

Geen tijd?

Een Personal Trainer is de oplossing!

Een Personal Trainer van F!T PT zal zorgen dat je nu eens echte resultaten gaat behalen. Bij Personal Training is alle aandacht speciaal op jou gericht en zal ervoor gezorgd worden dat je het maximale uit jezelf haalt. Je zult versteld staan van wat je met de juiste begeleiding wel kunt bereiken.

Een training bij F!T PT duurt 30 minuten of een uur. We plannen de tijdstippen van de training samen in. Afhankelijk van je doel en motivatie stellen we een plan op en gaan we kijken wat er nodig is om jouw doel te behalen. Soms trainen we alleen één op één, soms adviseren we om Personal Training te combineren met een zelfstandig programma in de fitness, waar wij dan uiteraard een programma voor je opstellen die aansluit bij jouw doel, trainen op de eGym of bijvoorbeeld het volgen van yoga lessen.

Trainen kan één op één, maar ook trainen in een kleine groep behoort tot de mogelijkheden.

Naast Personal Training op het gebied van fitness kun je ook terecht voor Personal Yoga (Power Yoga en Yin Yoga). Je krijgt dan een les op maat, waarin je maximaal geholpen wordt om de houdingen te beheersen en te verdiepen. Ideaal wanneer je nog niet bekend bent met yoga en je een goede start wilt maken of wanneer je meer uit de deelname van je lessen wilt halen.

Wil je meer weten of een afspraak maken voor een vrijblijvende proeftraining? Bel dan met 0599-238104 of mail naar info@fitcenterborger.nl

Class Features