INFORMATIE

Fitcenter Borger is gelegen aan de Hoofdstraat in Borger (Dr.). Vanaf 2008 hebben Andre en Margreet Eleveld het bestaande fitnesscentrum in Borger overgenomen. Fitcenter Borger heeft alles in huis om in een gezellige en professionele omgeving aan je gezondheid te werken. Dat kan individueel, in een groep of met behulp van onze Personal Trainers. Iedereen is welkom bij ons; jong en oud, beginners en gevorderden, maar ook een ieder die het eens een keertje wil uitproberen. Wij bieden tal van mogelijkheden met de meest moderne apparatuur en expertise van enthousiaste trainers.

Op deze website staan alle mogelijkheden, maar daarnaast kunnen wij ook maatwerk aanbieden. Kom gerust eens langs (eventueel na telefonische afspraak) om je wensen met ons te bespreken.

OOK ALS JE MOEITE HEBT MET BEGINNNEN…

Het draait bij ons zeker niet alleen om de goed bewegende en al getrainde medemens, wij proberen ook een laagdrempelig fitnesscentrum te zijn voor diegenen die, door welke omstandigheden ook, te lang gewacht hebben met sporten en moeite hebben om ermee te  beginnen. Ook deze groep is hier van harte welkom en wij zullen onze uiterste best doen om hen fitter te maken en zich fitter te laten voelen.

Ons motto is dan ook Word Fit, Blijf Fit….